Машини

Индустриалните шевни машини са тясно специализирани машини, които са проектирани да изпълняват по-малък набор от задачи, за разлика от домакинските модели. Преимуществото на тези шевни машини е, че те са създадени да изпълняват задачи, които може да са твърде трудни за други машини. Те превъзхождат шиенето на елементи върху платна, седла, ленти, тапицерия и много други по-здрави материали, с които обикновената шевна машина не може да се справи. Всяка една от промишлените шевни машини, които предлагаме е проектирана да поеме и реализира, дори и най-трудните ви проекти.

Във Ветекс се предлагат специални шевни машини, като такива, предназначени за бродерии, слепи шевове, оверлог, зиг заг, кожа и свързващи материали. Предлагат се както преносими, така и стационарни модели на индустриални шевни машини, така че да можете да изберете подходящата за вас. Разполагаме с толкова голямо разнообразие от шевни машини и инструменти, че е възможно да обзаведете цялото предприятие от едно място.

Ветекс осигурява ДОСТАВКА на най-добрите шевни машини на българския пазар. Ние предлагаме водещи марки шевни машини, включително KANSAY, HONREY, SGGEMSY, SIGMA, BORSOI, New-Tech, Shing Ling, Battistella, Sakura-Stitch, RichPeace, Rotondi, JEMA, IMA Italy, Siliconi, Solingen, KOBAN, Fraliz, Strong H. Екипът на Vetex може да ви помогне да откриете най-подходящата кроячна машина, гладачна машина или машина за бродерии за вашето предприятие или цех. При възникнал проблем с вашата индустриална или домашна шевна машина, Vetex ще ви снабди с нужните резервни части за нейния ремонт, който може да бъде извършен и от  високопрофесионалните ни техници.