За нас

История на Ветекс ООД

Открийте най-добрите индустриални шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия според вашите нужди от Ветекс! Над 600 фирми, включително почти всички шивашки фирми в България са почитатели на нашия каталог с шевни машини, представляващ перфектна комбинация от мощност, производителност, издръжливост и стойност за постигането на всички индустриални шевни цели. Фирмата притежава богат опит в изграждането и обзавеждането на ЦЕЛИ предприятия в шивашката индустрия, както и в доставката на отделни видове шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия.

Ветекс има представителство не само в България, но и в град Штип, Македония, където през последните 10 години се доказва като най-проспериращата фирма в бранша.

Извършваната търговия на шевни машини се случва основно с марки, като KANSAY, HONREY, SGGEMSY, SIGMA, BORSOI, New-Tech, Shing Ling, Battistella, Sakura-Stitch, RichPeace, Rotondi, JEMA, IMA Italy, Siliconi, Solingen, KOBAN, Fraliz, Strong H, за които фирмата е представител за България , a за Македония - всички изброени досега + PFAFF и Groz Beckert и също други реномирани марки в зависимост от потребностите и вкуса на клиента. Индустриалните и домашните шевни машини заемат съществен дял от продажбите на фирмата и са с основен търговски приоритет.

 

Компанията притежава и надлежно изградена сервизна мрежа, която гарантира за денонощна поправка, едногодишно гаранционно обслужване или следгаранционна поддръжка на шевна машина, закупена от нас, като смяна на масло и др.

Ветекс поддържа на склад широка гама от резервни части за кроячна, машина или машина за бродерии и разполага със специализиран транспорт и високопрофесионални техници, което ни позволява моментално отстраняване на всеки проблем на място при клиента.

В складовата ни база са налични консумативи от различно естество за шевното производство за почти всички марки и модели шевна, кроялна и гладачна техникаигли (марки SHMETZ, Groz-Beckert и др.), приспособления, фунии, масла, почистващи препарати, креди, конци, помощни ръчни средства (клъцки, ножици, пинсети, инструменти).

 

Нашата мисия е да ви предоставим инструментите, необходими за справяне с всеки шивашки проект! За да ви помогнем в това, ние предлагаме богат избор от търговски шевни машини, направени да издържат на хиляди часове употреба. Всички наши машини и аксесоари за шевната индустрия са здрави, висококачествени и произведени за промишлени операции и търговски нужди. Независимо дали вашият бизнес продава бански костюми или автомобилна тапицерия, нашият търговски персонал може да ви помогне да намерите машините и аксесоарите, подходящи за вашата работа!